Maa-aineskuljetukset ja maa-ainesten myynti Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Maa- ja kiviainesten kuljetusten lisäksi Kuljetus Rautell myös myy maa-aineksia. Saat meiltä mm. soramursketta, kalliomursketta, hiekkaa ja multaa. Kun ostat maa-aineksen meiltä, voit tilata samaan pakettiin sen toimituksen kohteeseesi Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla tai tarvittaessa missä päin Suomea tahansa.

Mikäli olet suunnittelut rakentavasi esimerkiksi uuden pihan tai puutarhan, ota yhteyttä Kuljetus Rautelliin, saat meiltä maa-aineskuljetukset edulliseen hintaan. Tavoitat meidät parhaiten WhatsAppin välityksellä. Katso yhteystietomme täältä!

Soramurske

Soramursketta tehdään murskaamalla luonnonsoraa koneellisesti. Se sopii mm. kantaviin kerroksiin ja muihin täyttöihin. Tämä kiviaines on todella monipuolinen, sillä voit ostaa sitä useassa eri raekoossa. Yleisimpiä raekokoja ovat 0–16 mm, 0–32 mm ja 0–56 mm.

Kalliomurske

Kalliomursketta käytetään samankaltaisissa kohteissa kuin soramurskettakin, eli rakennusten pohjalla kantaviin kerroksiin sekä muihin täyttöihin. Kalliomurske tiivistyy helposti, mikä luo hyvin kantavan kerroksen. Hienoimmat murskeet sopivat myös mainiosti teiden ja pihojen pintamateriaaliksi. 

Kalliomurskeen koot vaihtelevat tapauskohtaisesti, kysy meiltä lisätietoja. Saatavilla on lähes kaikkia kokoja. 

Hiekka

Hiekka on monipuolinen materiaali, joka sopii esimerkiksi viherrakentamiseen, pihalaattojen alusmateriaaliksi, hiekkalaatikoihin sekä erilaisiin ohuisiin tasauksiin. Tarvittaessa sitä voidaan käyttää myös rakennusten pohjien täytössä.

Tutustu myös kuljetus- ja lavettipalveluihin

Multa

Jos olet harkinnut esimerkiksi uuden puutarhan rakentamista, tulet varmasti tarvitsemaan multaa. Multa sopii mm. nurmikoille ja erilaisille istutuksille. Se on myös välttämätöntä kasvimailla ja kukkapenkeissä. 

Meiltä saat murskeet ja muut maa-ainekset sekä ripeät maa-aineskuljetukset Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla – Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä WhatsAppissa!

045 176 7097 045 176 7097