Perusteelliset lokapalvelut Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Kuljetus Rautell tarjoaa perusteelliset ja monipuoliset lokapalvelut Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Palveluihimme kuuluvat mm. likakaivojen, umpikaivojen sekä biopuhdistamoiden tyhjennykset.

Kysy lisää palveluistamme tai ota meihin yhteyttä missä tahansa kaivoihin liittyvässä ongelmassa, ja me hoidamme asian kuntoon!

Kaikki kaivoihin liittyvät asiat

Hoidamme kaikki kaivoihisi liittyvät asiat kuntoon tehokkaasti! Teemme mm. seuraavat toimenpiteet:

  • Likakaivojen tyhjennykset

  • Likavesikaivojen tyhjennykset

  • Umpikaivojen jätteet

  • Sakokaivojen tyhjennykset

  • Biopuhdistamoiden tyhjennykset

  • Sadevesikaivojen tyhjennykset.

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei ole listattuna, ota silti rohkeasti yhteyttä!

Viemärien ylläpito

Kaivojen tyhjennykset ovat tärkeä osa viemäreiden huoltoa kiinteistöissä ja teollisuudessa. Säännöllisillä tyhjennyksillä voit varmistaa, että kaivot toimivat optimaalisesti. Mikäli tyhjennysten välille pääsee jäämään liikaa aikaa, se voi johtaa ongelmiin, joiden kustannukset saattavat nousta suuriksi. 


Asioidessasi Kuljetus Rautellin kanssa voit sopia kanssamme säännöllisistä tyhjennyksistä, jotta sinun ei tarvitse itse huolehtia tyhjennyksen tilaamisesta tietyin väliajoin. Tällä tavalla pystymme myös tekemään sinulle parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Tutustu myös roskalavapalveluihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kuljetus Rautelliin, kun tarvitset perusteellisia lokapalveluita kokeneelta tekijältä. Olemme käytettävissäsi Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla sekä tarvittaessa myös koko Suomen alueella.

Kerro meille minkälaisen lokapalvelun tarvitset ja saat meiltä edullisen tarjouksen! Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit myös lähettää meille kysymyksesi. Tavoitat meidät helposti laittamalla viestiä WhatsAppin kautta mihin aikaan vain, soittamalla meille (arkisin klo 7–10) tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ota yhteyttä!

Soita tai lähetä viesti WhatsAppissa ja tilaa lokapalvelut Kanta-Hämeessä tai Pirkanmaalla!

045 176 7097 045 176 7097