Roskalavakuljetukset ja -vuokraukset Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Kuljetus Rautell tarjoaa roskalavakuljetukset sekä lavojen vuokrauksen Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Tarpeen mukaan olemme käytettävissäsi myös koko muun Suomen alueella. Tuomme sinulle lavan täytettäväksi ja haemme sen pois, kun se on täynnä.

Saat meiltä myös kätevän kiinteän viikoittaisen hinnan pyytäessäsi tarjouksen lavasta. 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous WhatsAppissa! Voit myös soittaa meille tai lähettää tekstiviestin. Katso yhteystietomme täältä!

Hinnan muodostus

Asioidessasi Kuljetus Rautellin kanssa saat kiinteän tarjouksen roskalavan vuokraukselle sekä kuljetukselle. Hinta muodostetaan jätteen painon sekä laadun mukaan. Lavan vuokralle on kiinteä hinta per viikko.

Monilla kilpailijoillamme on tyypillisesti kolmen päivän kiinteä hinta lavalle, ja tämän jälkeen alkavat päiväkohtaiset maksut. Meidän kanssamme koko palvelulle on helppo laskea kiinteä hinta ennakkoon.

Toimitus

Roskalava toimitetaan sekä tyhjennetään sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Me pystymme toimimaan lyhyelläkin varoitusajalla, mutta mikäli haluat varmistaa lavan saatavuuden juuri tiettynä ajankohtana, on varaus hyvä tehdä WhatsAppissa muutama arkipäivä ennen toivottua toimitusta.

Toimitukset onnistuvat kaikenlaisiin kohteisiin. Roskalavat sopivat esimerkiksi omakotitalojen varastojen tyhjennyksiin tai yleiseen nurkkien siistimiseen.

Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kuljetus Rautelliin, kun tarvitset edulliset ja sujuvat roskalavakuljetukset Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Palvelemme tarvittaessa myös muualla koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaisesta jätteestä sinun tulisi päästä eroon. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen!

Yhteystietomme

Soita tai lähetä meille viesti WhatsAppissa ja tilaa roskalavakuljetus Kanta-Hämeessä tai Pirkanmaalla!

045 176 7097 045 176 7097