Kuljetuspalvelut ja lavettipalvelut Kanta-Hämeessä sekä Pirkanmaalla

Ota yhteyttä

Kuljetus Rautell tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut, jotka pitävät sisällään myös lavettipalvelut raskaampiin kuljetuksiin. Olemme käytettävissäsi Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla sekä sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Suurin osa kuljetuspalveluistamme koostuu erilaisten maa-ainesten toimituksista asiakkaidemme kohteisiin sekä maa-aineksen siirroista tarpeen mukaan kohteessa.

Lisäksi kuljetamme asiakkaidemme tarpeen mukaan mm. henkilöautoja, pienkoneita ja kuormaajia sekä traktoreita ja veneitä. Laveteilla voimme puolestaan siirtää erilaiset raskaammat koneet ja laitteet. 

Me palvelemme mahdollisuuksiemme mukaan kaikissa kuljetuspalveluissa, joten ota rohkeasti yhteyttä WhatsAppissa, soittamalla tai lähettämällä viestiä. Katso yhteystietomme täältä!

Maa-aineksen kuljetus ja siirto

Me siirrämme kaikenlaiset maa-ainekset nopeasti ja tehokkaasti. Kokeneet ammattilaisemme operoivat laadukasta kalustoa, joka koostuu soralavallisesta vaihtolava-autosta sekä sorakärryllisestä puoliperävaunusta. Näillä välineillä onnistuvat isompienkin erien kuljetukset kätevästi ja edullisesti.

Oletko harkinnut rakentavasi uuden puutarhan? Tarvitsetko hiekkaa, soraa, kiveä tai sepeliä? Saat ostettua maa-aineksen suoraan meiltä ja voit tilata samaan pakettiin myös kuljetuksen suoraan kohteeseesi. Tällä tavalla saat erinomaisen yhteishinnan ja kaikki palvelut kätevästi saman katon alta.

Tutustu myös maa-ainesmyyntiin

Lavettikuljetus

Käytössämme on myös erikoiskuljetuslavetti, jolla onnistuvat esimerkiksi kaivinkoneiden, kylvökoneiden sekä käytännössä kaikkien raskaampien koneiden erikoiskuljetukset. Maatalouskoneiden kuljetus ja muiden työkoneiden kuljetus tapahtuu toimestamme aina turvallisesti, mutta mukavan joutuisasti. Meiltä löytyvät tarvittavat erikoiskuljetusluvat, jotka mahdollistavat leveiden ja pitkien kuljetusten toteuttamisen. 

Lavettikuljetus tarpeen mukaan, tilaa esimerkiksi:

  • talopakettikuljetus,
  • kaivinkonekuljetus,
  • puimurikuljetus
  • tai muu konekuljetus
Meiltä voit myös vuokrata roskalavat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Kuljetus Rautelliin, kun tarvitset luotettavia kuljetuspalveluita kokeneelta tekijältä. Kerro meille, minkälainen kuljetustarpeesi on ja saat meiltä erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.

Olemme käytettävissäsi Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla sekä tarvittaessa myös muualla Suomen alueella. Tavoitat meidät parhaiten WhatsApp-sovelluksen kautta. Vastaamme myös mielellämme kuljetuspalveluihimme liittyviin kysymyksiin, mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan.

Yhteystietomme

Tilaa kuljetus- ja lavettipalvelut kokeneelta tekijältä Kanta-Hämeessä tai Pirkanmaalla – Ota yhteyttä WhatsAppissa ja tilaa kuljetuspalvelut!

045 176 7097 045 176 7097